Designa en spelsida

Har du aldrig grubblat på vilka faktorer det är som faktiskt skapar den där reaktionen av en perfekt spelupplevelse på nätet? Som den obotliga designnörd som jag är så ska du få ta del av några unika insiders – sådana som du kanske alltid tagit för givet. I alla fall fram tills nu. Exemplen som du hittar lite längre ner är föredömen på upplyftande upplevelser sett ur praktiskt taget alla synvinklar.

Färger och inramning – måsten för spelupplevelsen

Inbjudande färger är definitivt prio när man planerar att spendera en längre tid i ett spelrum på nätet. För visst vill man att det ska vara mysigt inramat och samtidigt behagligt för ögonen? Att sidan innehåller allt det ovan nämnda och även bonuserbjudanden går verkligen inte av för hackor, som med Ikibus reloadbonus. Även om designaspekten är den som främst värderas så vänds aldrig ryggen mot belöningar. Och nu får även du chansen att bli krönt!

Layouten skapar en zenliknande omgivning

En spännande och behaglig omgivning gör att du bokstavligen stegar in i en annan värld för ett tag. Det spelar ingen roll om du är på språng i tunnelbanan eller på väg att sjunka ner djupt i soffan – känslan av en väl utformad spelsida får en in i sitt zen. Layouten är a och o sett från flera aspekter. Den ska vara väl utformad med många funktioner, men samtidigt användarvänlig. Så gör man mig imponerad!

Sist men inte minst så måste ytterligare två ingredienser matcha: logisk struktur och bilder. Precis som att bildserierna från den där senaste fotosessionen innehar ett flow så blir en spelsida mest optimal följande samma regel. Visst älskar vi att se bilder som följer själva temat i vad som faktiskt händer på sidan? Spelupplevelsen höjs dessutom till en sådan grad att man känner sig uppslukad. Redo att skapa din egna sida än? Det är dags!